top of page

Svetovanje

Osvežitev vašega doma

Zagotovo ste si kdaj zaželeli, da bi vaš dom malce olepšali? Želite si spremembe, ne drastične prenove. Verjetno ste pomislili tudi, da za to ne potrebujete arhitekta. Naj vam zaupam, da kot arhitektka in kot zelo praktična oseba, prostor vidim malce drugače. Prepoznati znam njegove prednosti in omejitve in razkriti skrite potenciale. Včasih je dovolj, da premaknemo kak kos pohištva ali dekoracijo, spet drugič dodamo malo barve in že prikličemo drugačno vzdušje. Prostor si bomo skupaj ogledali, zaupali mi boste vaše želje in omejitve ter v kakšnem obsegu ste si zamislili spremembo, jaz pa vam pripravim smernice.

Takšen pristop k osvežitvi vašega doma vas bo pripeljal do novih, drugačnih navdušujočih rešitev in zagotavljam vam, da je tudi finančno sprejemljivejši, saj se izognete pastem zgrešenih idej in nakupov ter nezanesljivim izvajalcem.

>

Prvi nasvet

Pred nakupom ali najemom bivalnega ali poslovnega prostora si nepremičnino skupaj ogledamo in ocenimo njene danosti. Skupaj prepoznamo prednosti in pomanjkljivost izbranega prostora glede na vaš namen. Poiščemo smiselne prilagoditve, ki bi prostor kar najbolj približale vašim željam in ocenimo morebitno potrebno investicijo.

Pristop k izboru nepremičnine na tak način vam omogoča boljšo primerjavo in varnejšo odločitev.

>

bottom of page