top of page

Arhitekt na obisku

Arhitekt na obisku

Si želite vaš dom vsaj delno prenoviti? Želje vseh družinskih članov so velike in raznovrstne, za prenovo namenjeni prihranki pa ne neskončni... Za arhitekte ste prepričani, da sodelujejo le ob kompleksnih dragih projektih, kar ni res. S strokovnim znanjem vaš prostor lahko zasije in tudi vaše bivanje postane kvalitetnejše.

Zakaj?

Imam veliko ljubih prijateljev. V naravi človeka je, da si želi svoje bivališče kar najlepše in najbolj praktično urediti. Ker se okoliščine nenehno spreminjajo, otroci rastejo, hobiji se menjajo, nekatere stvari se obrabijo, pride do selitve... se velikokrat zgodi, da kdo izmed njih preureja svoj dom. Takrat me po navadi poprosi za pomoč in kak nasvet. Prepoznavanje želja in potreb vseh članov družine, življenskega sloga, danosti prostora, morebitnih omejitev... vse to in še več se preplete v meni najljubšem izzivu. Skozi kreativni pogovor in ob ogledu prostora tako nastanejo najboljše rešitve. Če ste pred preureditvijo vašega doma, čeprav še ne gre za popolno prenovo, dovolite, da se tako skupaj sprehodimo tudi skozi vaš dom. Včasih že majhen premik na pravem mestu poskrbi za popolnoma drugačen ambient ali pa vas nova barva popelje v čisto nove občutke ali pa... Naj vam zaupam, tudi z majhnimi vložki se da narediti velike premike, potrebujemo le malce več iznajdljivosti. 

Ker je kupon izdelan kot darilni bon, je tudi lepo darilo vsakomur, ki ga čaka takšen izziv.

Kaj vam kupon omogoča?

Kupon Arhitekt na obisku v vrednosti 150 eur (z ddv) vam omogoča obisk arhitekta na vašem domu, svetovanje in izdelavo morebitnih skic, vse v skupnem času 4 ure.

Veljavnost kupona pa je 6 mesecev.

Kje lahko kupon kupite?

Cena kupona je 150 eur (z ddv), naročite pa ga lahko po elektronski pošti:

info@voxlibra.si

>

bottom of page