top of page

Po nakupih z arhitektom

Po nakupih z arhitektom

Bi si želeli po nakupih oditi do najboljši ponudikov, po najboljše kose, ki bojo kot pika na i dali značaj v vašem novo urejenem prostoru? Bi si želeli, da vam ob nakupih pomagam do suverenega izbora, ki bo navdušil na koncu tudi šefa, moža ali soseda?

Zakaj?

Dogovorili ste se, da boste v vaš bivalni ali poslovni prostor pripeljali svež veter. Zaželeli ste si drugačnih barv in tudi popolnoma drugačnega ambienta.... Poskrbeti morate za novo sezonsko dekoracijo... Preurejate kopalnico, pa bi si želeli poleg keramike in ploščic privoščiti nove tudi vse tiste malenkosti, ki pripomorejo k končni podobi prostora - brisače, posodice, držala, talne obloge... Pogovorili se bomo, kaj potrebujete, iščete, nato pa skupaj odšli do najboljših po-nudnikov ter izbrali odlične kose, dodatke ali vzorce. Skupaj bomo poskrbeli za navdušenje uporabnikov in prijeten občutek v prostoru.

 

Ker je kupon izdelan kot darilni bon, je tudi lepo darilo vsakomur, ki ga čaka takšen izziv.

Kaj vam kupon omogoča?

Kupon Po nakupih z arhitektom v vrednosti 80eur (z DDV) vam omogoča, da se vam med nakupovanjem pohištva ali dodatkov za dom ali poslovni prostor za 2 uri pridruži arhitekt, ki vam nudi strokovno pomoč pri izbiri.

Veljavnost kupona je 6 mesecev.

Kje lahko kupon kupite?

Cena kupona je 80 eur (z ddv), naročite pa ga lahko po elektronski pošti:

info@voxlibra.si

>

bottom of page