top of page

Z načrtom na kavo ali čaj

Z načrtom na kavo ali čaj

Ste pred nakupom ali najemom nepremičnine? Morda pa se odločate med variantami rešitve preureditve otroških sob? Bi se želeli o tem strokovno pogovoriti, da ne boste v dvomih pred usodnim korakom?

Zakaj?

Si želite, da bi, preden se prepustite novemu podvigu, še enkrat pregledali načrte, opcije, ki so na razpolago, našli morebitne skrite pasti ali do sedaj neopažene potenciale, ki jih prostor ponuja? Naj ne bo breme vsega tega le na vaših ramenih! Odločite se za strokovno pomoč! Dogovorili se bomo za skupno kavico, prišli boste z načrtom in idejami in skupaj si bomo ogledali in se pogovorili o izzivu, ki vas čaka. Z veliko izkušenj in strokovnim znanjem je veliko lažje oceniti danosti in potenciale prostora. Vi se tako v projekt podaste manj stresno, bolj sproščeno in realizacija vam bo v veliko večje zadovoljstvo.

 

Ker je kupon izdelan kot darilni bon, je tudi lepo darilo vsakomur, ki ga čaka takšen izziv.

Kaj vam kupon omogoča?

Kupon Z načrtom na kavo ali čaj v vrednosti 50 eur (z ddv) vam omogoča enouren sestanek z arhitektom na izbrani lokaciji, kjer boste skupaj pogledali načrte in se pogovorili o potencialih prostora.

Veljavnost kupona pa je 6 mesecev.

Kje lahko kupon kupite?

Cena kupona je 50 eur (z ddv), naročite pa ga lahko po elektronski pošti:

info@voxlibra.si

>

bottom of page